De verbetering is ronduit spectaculair te noemen!

Hallo Georges,
Hieronder ons, in alle objectiviteit geschreven review (verhaal) , je doet er maar mee wat je wil…:
“Daar onze Labrador-mix Malo niet kan schrijven is het aan zijn familie om de ontwikkelaars van de producten, in dit geval Platinum Flex en Dololess van harte te bedanken voor het bestaan van deze  producten. 
Malo, ondertussen 5 j oud heeft een serieuze dysplasie die de ontwikkeling van artrose aan de heupen begunstigt en in zijn geval ook aan de L-knie. Hij werd passief, liep en speelde niet meer zo graag daar te pijnlijk en de kreten die hij vaak uitte bij het opstaan uit een liggende houding deden ons pijn aan het hart. 
 
De dierenartsen van de dierenkliniek in Visé raadden aan het ook eens te proberen met glucosaminehoudende preparaten omdat een eventuele operatie nog niet aangewezen was,  wij opteerden voor een bekend Amerikaans product (dat ook in Europa, in licentie, wordt gecommercialiseerd). Na 3 maanden werd er wel verbetering vastgesteld maar we waren toch niet zo 100 % tevreden, pijnlijke kreetjes bleven en de hond was ondertussen beginnen met te manken aan zijn linker voorpoot en bleef een beetje depressief en te rustig.
 
Bij verdere research op het internet stootten we toevallig op de Goldmedics producten. Aanvankelijk wel met een gezonde dosis scepsis bejegend maar uiteindelijk toch besteld (…wat doe je allemaal niet voor de hond waarvan je houdt), aanvankelijk Platinum Flex in combinatie met Dolo-Less en na ca. 6 weken enkel nog Platinum.
 
De verbetering is ronduit spectaculair te noemen. Malo houdt ervan terug te spelen en te lopen en…het manken is nog nauwelijks waarneembaar, er zijn geen pijnkreten meer bij het opstaan uit een liggende houding…kortom hij heeft zijn levensvreugde teruggevonden (en wij ook)….een plezier hem zo terug bezig te zien, zo vrolijk, zo dynamisch.
Grote welgemeende dank in de naam van Malo aan het Goldmedics team.
 
Onze dierenarts die ook open staat voor alternatieve behandelingen zoals acupunctuur, homeopathie, osteopathie,.. heeft zijn positieve evolutie met verbazing vervolgd, en is ondertussen ook overtuigd van de Goldmedics producten.”
 
Met vriendelijke groeten
Johan Billiet