Merrie herboren met CLEAR en DOLO-LESS

Een paar maanden geleden werd ik gevraagd om een merrie van 28 jaar osteopathisch na te kijken. Ze struikelde al een tijdje, maar sinds kort kwamen daar terugkerende hoefzweren en onregelmatigheid bij.

Tijdens het onderzoek kwam naar voren dat de lever ondersteuning nodig had en dat de merrie (logischerwijze op haar leeftijd) last had van artrose.

Na de behandeling is de eigenaresse begonnen met Clear Regular. Gezien haar leeftijd hebben we dit rustig opgebouwd tot de aanbevolen dosis. Ze knapte zichtbaar op en de terugkerende hoefzweren verdwenen.

Toen ze intern wat beter in haar vel zat en de kuur was voltooid zijn we overgegaan op de Dolo Less Gold. De eigenaresse begon ietwat sceptisch omdat veel natuurlijke pijnstillers in het verleden niet of nauwelijks hielpen.

Na een paar weken vertelde ze me enthousiast over hoe goed haar paardje het deed. Toen we een paar maanden geleden begonnen kon ze niet meer gereden worden, nu kan ze weer op zondag mee met een stapritje door het bos.

Ze loopt zuiver en ze struikelt nauwelijks meer. Ze lijkt er op haar oude dag opnieuw weer plezier in te hebben.

Dankbaar en blij dat de producten konden ondersteunen om deze combinatie nog wat extra tijd in het zadel te gunnen.

Nadieh Haarsma