Enkele bemoedigende reacties van deze week

Indy van Niki was spierbevangen.

Hey Anke,

Indy doet het super met jullie supplementen.

Voorlopig blijven de symptomen uit.
Groetjes
Niki

De ruin van Christel in super form:

Vooraleerst wil ik jullie meegeven dat we super tevreden zijn van jullie producten! We hebben hier een paard dat dankzij jullie producten in super form blijft! Hij is 16 jr en krijgt nu al enkele jaren de platinum en vit E dagelijks!
Onze dierenarts heeft ons nu aangeraden om toch nog enkele andere paarden op de vitamine E te zetten van jullie.
met vriendelijke groeten
Christel

De mini’s van Jasmine eindelijk terug voldoende Vitamine E bloedwaarden

Dag Georges,

Ondertussen een tijdje geleden, maar we hebben net het nieuwe bloedonderzoek binnen gekregen.
Enkele maanden terug was de waarde voor vitamine E bij mijn Shetlanders te laag en ik kreeg het niet goed met Pharmahorse en andere producten. Mijn dierenarts ziet dit het liefst rond de 800 schommelen. Ik ben dus Vita E Gold beginnen geven.
Momenteel zit de waarde op 721 en krijgen ze beide elke dag 5ml. Goed dat het met jullie product (Vita E Gold) wél stijgt!
Alvast bedankt voor jullie advies!
Ongetwijfeld vaste klant:
Yasmine

De ruin van Gaby terug Happy

Sinds een 4 tal weken geef ik de flex gold aan mijn 18 jarige ruin , ik heb terug een happy paard en voel duidelijk verschil in zijn bewegingen super supplement een gelukkige eigenaar neem het zelf trouwens ook en ben heel tevreden
Groetjes gaby uit boom