Enkele recente bemoedigende reacties

Alleen de Vitamine E van Goldmedics werkt!

Ik wil toch ook even melden dat ik tot nu toe enorm tevreden ben van jullie product. Ik maak nu de overstap van de platinum naar de gold, paardje lang gesukkeld met zijn spieren (teveel suikers/zetmelen + tekort aan vitamine), gaf al heel lang andere vitamine E, maar sinds ik deze geef van Goldmedics een enorm verschil.
Debra

Als het paard het goed doet, waarom dan niet onze hond?

Graag zou ik advies krijgen voor ons dwergweesje Lucky van 3 jaar oud.
Hij is geboren met slechte knietjes, helaas zijn deze zo vergroeid dat de dierenartsen denken dat een operatie hem niet veel goed zal doen. Verder is hij heel gevoelig en snel overprikkeld.

Omdat mijn paardje het super doet op jullie producten zou ik dit ook voor onze Lucky willen proberen. 

Vast vriendelijk bedankt!

Chantal

Paard met PSSM geholpen

 

Allereerst dank ik u voor uw advies en uw beschikbaarheid (ik heb meerdere malen contact gehad met Anke Smits).

Graag wil ik u erop wijzen dat uw product perfect geschikt is voor mijn paard met PSSM.

Sinds hij vitamine E slikt (10 ml per dag na tien dagen bij 15 ml/dag), gaat het heel goed met hem en heeft hij geen krampen of contracturen meer.
Dus we gingen weer aan het werk.
Ik had geprobeerd over te schakelen naar 10 ml per week na de behandeling van 15 ml per dag (zoals aanbevolen op de fles) maar de krampen / contracturen kwamen snel terug. Hij krijgt daarom continu 10 ml per dag voor zijn welzijn.

Tot slot is Charly een heel moeilijk paard dat over het algemeen geen voedingssupplementen wil eten. Maar hij eet zijn rantsoen met veel eetlust, of het nu Vit E of Flex is.

Hartelijk dank voor deze kwaliteitsproducten!

Carine

Indy van Niki was spierbevangen.

Hey Anke,

Indy doet het super met jullie supplementen.

Voorlopig blijven de symptomen uit.
Groetjes
Niki

De ruin van Christel in super form:

Vooraleerst wil ik jullie meegeven dat we super tevreden zijn van jullie producten! We hebben hier een paard dat dankzij jullie producten in super form blijft! Hij is 16 jr en krijgt nu al enkele jaren de platinum en vit E dagelijks!
Onze dierenarts heeft ons nu aangeraden om toch nog enkele andere paarden op de vitamine E te zetten van jullie.
met vriendelijke groeten
Christel

De mini’s van Jasmine eindelijk terug voldoende Vitamine E bloedwaarden

Dag Georges,

Ondertussen een tijdje geleden, maar we hebben net het nieuwe bloedonderzoek binnen gekregen.
Enkele maanden terug was de waarde voor vitamine E bij mijn Shetlanders te laag en ik kreeg het niet goed met Pharmahorse en andere producten. Mijn dierenarts ziet dit het liefst rond de 800 schommelen. Ik ben dus Vita E Gold beginnen geven.
Momenteel zit de waarde op 721 en krijgen ze beide elke dag 5ml. Goed dat het met jullie product (Vita E Gold) wél stijgt!
Alvast bedankt voor jullie advies!
Ongetwijfeld vaste klant:
Yasmine

De ruin van Gaby terug Happy

Sinds een 4 tal weken geef ik de flex gold aan mijn 18 jarige ruin , ik heb terug een happy paard en voel duidelijk verschil in zijn bewegingen super supplement een gelukkige eigenaar neem het zelf trouwens ook en ben heel tevreden
Groetjes gaby uit Boom

Reining-hengst op Vita E Platinum

Bedankt voor de feedback! Ik ben heel tevreden over de supplementen van Gold Medics; mijn hengst dewelke in de reining sport loopt krijgt Vita E Platinum (en een handige ondersteuning voor de fertiliteit), en mijn ouder ruintje krijgt standaard een kuurtje Clear voor zijn lever.
Bedankt voor de fijne supplementen en de info.
Groetjes Elke
Elke

Vita E Gold: het enige vitamine E supplement dat werkt!

Mijn paard zijn vitamine e waarden zijn in 1,5 jaar nog nooit goed geweest ondanks vitamine e supplement bijvoeren. En nu met vita e gold zijn de waarden weer prima!
Linda.

Vita E Gold: super resultaat voor paard met PSSM!

Allereerst dank ik u voor uw advies en uw beschikbaarheid (ik heb meerdere malen contact gehad met Anke Smits).

Graag wil ik u vertellen dat uw product perfect geschikt is voor mijn paard met PSSM.

Sinds hij Vita E Gold krijgt (10 ml per dag na tien dagen bij 15 ml/dag), gaat het heel goed met hem en heeft hij geen krampen of contracties meer.
Daarom konen we weer terug aan het werk gaan.
Ik had geprobeerd over te schakelen naar 10 ml per week na de behandeling van 15 ml per dag maar de krampen / contracties kwamen snel terug. Hij zal daarom permanent 10 ml per dag krijgen voor zijn welzijn.

Tot slot is Charly een heel moeilijk paard dat over het algemeen geen voedingssupplementen wil eten. Maar hij eet zijn rantsoen met veel eetlust, of het nu Vit E of Flex is.

Hartelijk dank voor deze kwaliteitsproducten!

Met vriendelijke groeten,

Carine

 

COMBI GOLD voor mineralen tekort

Ik kom bij u terecht aangezien we eerder dit jaar een pony hadden met een tekort aan ijzer. De dierenarts heeft toen een product van Gold medics voorgeschreven en dit heeft super snel geholpen. De pony zit er nu weer geweldig uit en de bloedwaarden zijn weer tip top.

Vandaar dat ik wel in uw producten geloof en benieuwd ben naar de mogelijkheden voor de pees en been blessures van mijn merrie.

Isabelle

 

 

Snel effect met FLEX PLATINUM

 

Sinds 2 weken geven wij ons paard Flex Platinum. De resultaten zijn enorm goed.

Davina