Nieuwe inzichten over hoefbevangenheid en FLEX!!

Eén van onze dierenartsen (vakdierenarts paard) kwam tot nieuwe inzichten om problemen met hoefbevangenheid op vrij spectaculaire wijze te verlichten. Een oudere pony werd enkele malen per jaar hoefbevangen (laminitis) en nu was weer zover. De eigenaar werd aangeraden FLEX te geven en na 3 dagen meldde de eigenaar dat het resultaat verbluffend was; pony was “10 jaar jonger”. Een analoog resultaat werd nadien meermaals ook bij andere paarden vastgesteld.

Onze aanbevelingen zijn daarom de volgenden:

. Als het probleem zich voordoet: Starten met DOLO-LESS GOLD en FLEX PLATINUM, zodra het verbetert: voortdoen met enkel FLEX PLATINUM en nadien overschakelen op COMBI PLATINUM (50% meer prebiotica)

. Vermijden dat het probleem zich voordoet: opletten voor plotse overgangen in voederpatroon, voorkeur voor ruwvoer i.p.v. krachtvoer, en stimuleren van goed functioneren van darm en immuunsysteem door dagelijkse verstrekking van COMBI PLATINUM