DOLO-LESS is de beste hulp bij ontsteking en pijn voor paard en hond

DOLO-LESS is de beste hulp bij ontsteking en pijn voor paard en hond.

Het GOLDMEDICS- Team viert feest; onze nieuwste telg DOLO-LESS GOLD is opnieuw een schot in de roos en hoe!

De paard-eigenaars zijn uiterst tevreden en vinden DOLO-LESS het beste wat op de markt is; hun paarden presteren beter dan ooit tevoren en met name in draf-rennen zijn ze dikwijls winnaar. En nu zouden we jullie natuurlijk graag informeren wie die eigenaars en paarden wel zijn. Dit kunnen we alleen maar doen als we van die mensen toestemming hebben gekregen en daar wringt het schoentje. Ze geven er momenteel nog de voorkeur dit “geheimpje” voor hen te houden. Hopelijk mogen we dat in de toekomst wel.
Ook voor honden werkt DOLO-LESS prima. Vele dierenartsen kunnen het gebruik van NSAID’s ( niet-steroidale ontstekingremmers) met al hun nevenwerkingen terugschroeven.