CLEAR GOLD: Test op 30 paarden 100% geslaagd!

Eén van de dierenartsen volgt één van de 3 belangrijkste E.U. draver renstallen op.
Van de ongeveer 150 paarden werd van een 50-tal paarden bloed getrokken omdat de oorzaak gezocht werd waarom de draverstal al sinds 2-3 maanden minder goed presteerde.
Van deze 50 paarden waren er een 30-tal met licht tot ernstig verhoogde leverwaarden (stijging varieerde tot 400%).
Deze 30 dravers werden allen gedurende 5 dagen behandeld met CLEAR GOLD Strong. Na 1 maand werd opnieuw een bloed analyse uitgevoerd. Allen waren ze nu naar normale waarden gedaald. De trainer had bovendien al na 3 weken reeds telefonisch contact genomen omdat hij ook een betere prestatie kon vast stellen en de eerste dravers begonnen reeds terug wedstrijden te winnen. Eigenaar en heel het team super tevreden.Onnodig te zeggen dat CLEAR GOLD voor hen nu een top supplement is geworden.
Dit toont opnieuw aan dat CLEAR GOLD Strong een bijzonder efficiënt – en  bovendien natuurlijk-  middel is om leverproblemen op te lossen en de algemene toestand te verbeteren.
Het is zeker de moeite waard om bij paarden in training op regelmatige basis (in herfst en lente) preventief zo’n behandeling voor de lever aan te vatten, vermits er in die periode bij veel paarden problemen worden vastgesteld.
We hebben ook goede ervaring met opvolg-supplementen na een CLEAR GOLD Strong behandeling, daarover binnenkort meer!

Meer info over CLEAR Strong op: http://www.goldmedics.com/clear-gold-paard.html