Meer dan 9 op 10 dierenartsenpraktijken schakelt over op GoldMedics

Ik moet me eigenlijk een beetje excuseren: het is meer dan 3 maandgeleden dat ik nog een berichtje heb gepost…

Is er dan geen nieuws? Neen, wel integendeel: meer nieuws dan ooit. Sinds mijn dochter, Anke, er nu bij gekomen is sinds juni en we systematisch dierenartsen praktijken bezoeken is de verkoop geëxplodeerd.

Het mooie is dat meer dan 9 op 10 van de dierenartsenpraktijken en -klinieken, die onze producten testen op hun patiënten (of soms op zichzelf) zo overtuigd worden van de kwaliteit, dat ze beslissen om om te schakelen op de GoldMedics producten of ze opnemen in hun gamma.

Gezien de tijd en kennis, die we steken in het ontwikkelen van onze producten, waren we overtuigd van hun sterkte. Maar dat ze zulke resultaten in de praktijk zouden leveren overtreft onze hoogste verwachtingen. En dat doet ons bijzonder plezier ook voor onze viervoeter-vrienden.