Reacties van gebruikers van FLEX en POWER GOLD.

Het is altijd leuk om reacties te krijgen van gebruikers van de GOLDMEDICS producten.

Dit kregen we deze week:

Truus uit Noord-Nederland heeft een 18 jarige ruin, die zeer regelmatig dressuurmatig gereden wordt of op trail gaat. Om hem soepel te houden gaf Truus hem Joint Comp van Phytonics. Sinds 2 maand is ze overgeschakeld op FLEX. Ze kon goed het verschil zien. Haar ruin loopt nu soepeler en de “opwarmtijd” is beduidend korter.

Philip uit Vlaams-Brabant heeft een jaarling, die regelmatig last heeft van Patella fixatie (daarbij kan de knie in de achterhand niet uit het slot springen en heeft het paard een volledig gestrekt achterbeen). Dit komt relatief regelmatig voor bij opgroeiende paarden waar spieren en gewrichtsbanden nog niet hun uiteindelijke sterkte hebben. Sinds het gebruik van POWER GOLDis dit niet meer opgetreden.

Martina uit Zuid-Duitsland sukkelt al meer dan een jaar met haar 11 jarige merrie die erg gevoelig is aan haar hoeven en opgezette kogels heeft. Verschillende hoefspecialisten hebben van alles geprobeerd zonder resultaat. MSM liet een kleine verbetering zien; product van NutriScience werkte niet. De merrie is nu enkele weken op FLEX en er is al verbetering merkbaar.

Als je ook een gebruikersreactie hebt, stuur maar door!