Even binnenkijken bij ons intern onderzoek…

Even een blik op ons intern experimenteel onderzoek, waarbij aangetoond werd hoe krachtig onze ingrediënten wel zijn:

De 4 jarige ruin van Karen sukkelt al anderhalf jaar met lever-problemen. Het gaat over een dressuurpaard dat bij een professionele dressuurruiter op training staat.  De ruin vertoont een iets mindere conditie en een doffere vacht.  De drie leverwaarden waren sterk afwijkend gedurende meer dan één jaar (tot 4x normale waarden). Ook echo-onderzoek in de kliniek toonde afwijkingen aan in de lever.  Het paard werd ook reeds met verschillende traditionele farmaceutische producten behandeld voor de lever zonder resultaat.   (niet met CLEAR GOLD…)

Recent deden we een proef met een experimenteel product, waarin alléén 2 van de vele natuurlijke fyto-nutriënten, die in POWER GOLD zitten, aanwezig waren.

Na 4 weken waren praktisch alle bloedwaarden terug normaal en paard weer beter in zijn vel!!

We hadden natuurlijk goed nagedacht waarom we juist die 2 ingrediënten wouden uitproberen en hadden goede hoop op een positief resultaat; maar dit was wel sneller en beter dan we verwacht hadden! POWER GOLD werkt dus niet alleen op spieren, pezen en ligamenten maar ook op (vele) andere lichaamsorganen.

Ons uitgangspunt, dat je door het gericht ondersteunen met de juiste (!) natuurlijke producten en gewoon het beter laten functioneren van lichaam en organen prima resultaten kan bekomen, nog eens bevestigd.