Rugklachten verdwenen….

Iemand van het GoldMedics Team had een serieus rugprobleem. De tussenwervelschijven waren op 3 plaatsen aangetast, lopen was niet meer mogelijk en chirurgie was dringend. Wat wetenschappelijk opzoekwerk toonde geen studies met onze FLEX-ingrediënten op tussenwervelschijven, hoewel ze een vrij analoge samenstelling hebben als kraakbeen, waar wel veel onderzoek is op gebeurd. Waarom niet proberen (met een hoge dosering)?

Resultaat was spectaculair: Probleem opgelost (geconfirmeerd door MRI-medische beeldvorming) en dit nog steeds nu na 12 maand en uiteraard geen chirurgie.

Ter informatie: Alhoewel al onze ingrediënten minstens van voedingskwaliteit zijn en er dus geen probleem kan zijn voor menselijk gebruik, heeft GoldMedics nog geen toelatingsaanvraag gedaan om het product in dat marktsegment te vermarkten. Dit berichtje is dus louter informatief.