En het blijft maar komen….

Beste mevrouw Smits,
Vorige week donderdag heb ik u gesproken over de darmproblemen en mogelijke artrose van mijn hond Doeka van 13 jaar (35 kilo).
Ik heb mijn hond altijd goed gevoerd en supplementen gegeven. Daarbij is hij altijd goed in beweging geweest en hij liep een paar uur per dag in het bos. Twee jaar terug heeft hij een milt tumor gehad (goedaardig) waarna hij goed is hersteld, maar conditioneel wel een stapje terug heeft gedaan. Ondanks dat is hij een redelijk actieve hond gebleven voor zijn leeftijd.
Tot een paar maanden geleden dat we echt merken dat hij nu echt oud werd. Hij kwam de auto niet meer in, daarom heeft hij nu een loopplank. Hij hijgt veel bij het lopen (ook In stap) en moet soms even zitten voor een pauze. Het was moeilijk om te zien.
Daarbij heeft een aantal weken flinke diaree gehad. Vele probiotica gekregen, alles beperkt tot een eiwit, groene pens kuren, ontwormingskuur enz.
Uiteindelijk was zijn ochtend ontlasting goed en was het in de middag weer waterpoep. Het bleef dus zorgelijk.
Na het gebruiken van de COMBI GOLD DOG is zijn diaree volledig over! Ook het braken (wat hij eerder ook nooit deed) en het misselijk zijn, is zo goed als weg.
En dat na nog geen 5 dagen gebruik!
Na twee dagen was het probleem eigenlijk al opgelost, dus ik ben enorm dankbaar! Allereerst dat hij zich beter voelt, maar ook dat ons de antibiotica kuur bespaard is gebleven.
Ook met bewegen (gebruik van FLEX) zien we al vooruitgang.
Hij ging de laatste weken erg achteruit en liep niet graag meer. Het liefst zijn noodzakelijke plasje en dan snel weer op huis aan.
Vanmorgen werd ik bij die rechtsomkeert gecorrigeerd en moest ik (zijn eerder kleine rondje van 20 min.) hem weer volgen. Niet achter mij aan, maar hij weer meters voor mij uit. 🙏 Een blij en ‘stout’ hoofd die ik ook niet kon overtuigen dat ik eigenlijk best haast had.
Bijna de hele wandeling liep hij in een vlotte draf en zelfs met een galop hier en daar. Dat is heel bijzonder gezien zijn conditie van afgelopen weken. Het kan geen toeval zijn. Ik zie uit naar het resultaat over een paar weken! 🙏
Graag zou ik van de COMBI een grote fles bestellen.
Vriendelijke groet,
Marlous van de Beek