Toffe reactie van Romy op gebruik Vita E Gold en Combi Gold

Dit is wat Romy onze deze week stuurde: 

“Ik wil even laten weten dat ik enorm tevreden ben over jullie producten! Mijn merrie heeft afgelopen winter een enorm vitamine-e tekort gehad, maar door vita e gold, aangeraden door mijn dierenarts, was ze er zo weer bovenop!

Nu was ze wat moeilijk op gewicht te houden (begin april is de dierenarts opnieuw geweest) en mijn dierenarts dacht dat ze opnieuw met een tekort zat. Ze stelde voor om combi gold te proberen en als het niet hielp om te testen op maagzweren. Gelukkig slaagde de combi gold aan en is dit iets wat ze dagelijks bijkrijgt omdat ze toch intensief en wedstrijdgericht gereden wordt.

Ze heeft er nog nooit zo goed uitgezien en ze voelt zich ook super! Ik stap niet meer af van de combi gold, want het blijkt echt een goed middeltje! Ik raad jullie producten ook vaak aan, gewoon omdat ik er zo tevreden over ben! Af en toe maak ik dus zeker wat reclame! 🙂

Trouwens ook een supersnelle levering en een hele handige verpakking!

Top, top, top! “