Groeiend succes voor GOLDMEDICS supplementen

Ons lijstje met tevreden klanten en dieren stijgt exponentieel. Bijna elke dag is er een dierenarts of dier-eigenaar die ons een mooi verhaal verteld. Onlangs waren er weer dierenartsen die op een congres vertelden dat onze VITA E GOLD (natuurlijk Vitamine E complex) veruit het beste is wat er op de markt te krijgen is. En een andere over het bijzonder gunstig effect van dit product op een paard met EMND ( een aandoening veroorzaakt door tekort aan Vitamine E, die tot verlies van spiermassa leidt met dood tot gevolg indien niet ingegrepen wordt).

Nu de winter is aangetreden, wordt de kans op Vitamine E tekorten bij je paard groter. Vertrouw niet te veel op krachtvoer als aanbreng van Vitamine E; het daarin gebruikte synthetische Vitamine E is biologisch erg weinig beschikbaar. Ook bloed analyses zijn weinig betrouwbaar omdat ze geen onderscheid maken tussen effectief en niet-effectief Vitamine E. Het beste wat je kan doen is het beantwoorden van de vragenlijst op deze website:(zie de afbeelding hiernaast)Wist je dat er 5.000 liter soya-olie nodig is om 1 L VITA E GOLD te maken?


Deel via
Facebook
Deel via
Twitter
Deel via
Google+
Deel via
Pinterest
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten