POWER GOLD maakt je een ander paard

Dit is wat Carlijn ons schreef over POWER GOLD:“””Mijn ruin is 6 jaar en was te mager en er kwam weinig bespiering aan. Ik heb mijn paard Power Gold  gegeven; eerst 25 dagen 40ml en dan12 dagen 20ml per dag. Ik heb mijn paard bewust even uit de wedstrijd ring gehouden zodat ik hem de kans kon geven om te veranderen. EN hoe hij veranderd is... Op wedstrijd vroeg men mij of ik een ander paard gekocht had!!! Ik ben super tevreden en ga dit zeker blijven gebruiken! Ik ben er zeer tevreden van!Volgende week doe ik opnieuw een bestelling. Eind de zomer ga ik mijn 3 jarige merrie zadelmak maken en ook zij gaat dit krijgen.”””Dergelijke reacties doen ons uiteraard veel plezier. Dat dit het geval is bij vele andere paardenliefhebbers weerspiegelt zich bv. in de FLEX GOLD verkopen door één van onze klanten, een paard dierenartsenpraktijk (zie grafiek):


Deel via
Facebook
Deel via
Twitter
Deel via
Google+
Deel via
Pinterest
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten